ZELLATON Stage bij de luistershows van Rhapsody (5 okt en 9 nov)-land

Zellaton Stage speakers

birth of a legend: ZELLATON STAGE 

Al meer dan 40 jaar ben ik (Harry) actief in de high-end-audio en heb ik aan de wieg gestaan van grensverleggende speakers, zoals: Infiniti QLS, Quad ESL 63, Wilson Watt Puppy, Magico Q7, Avalon Eidolon, e.a.. Producten die technisch maar vooral muzikaal hun tijd ver vooruit waren. Ik heb deze topontwerpen niet alleen kunnen beluisteren, maar met hun geleefd en hun in allerlei settings en combinaties leren kennen en mee­gemaakt.
Sinds kort hebben we de Zellaton Stage in huis en telkens als ik deze aansluit ben ik compleet overrompeld. Volgens mij hebben we hier een legende in wording. Jim Hannon van The Absolute Sound zegt het mooi: The Zellaton Stage is the most transparent, uncolored full-range loudspeaker I have heard. Indeed, it doesn’t just clean the window looking onto the soundstage; it seems to remove the glass itself, banishing the veils between listener and performer!

Tijd om deze legende in de dop tijdens twee shows aan jullie voor te stellen. De Zellaton doet het super op een SOULUTION of een MOON, maar voor deze shows, trekken we van alles uit de kast. 

Trafomatic ELYSIUMTRAFOMATIC ELYSIUM

Dit merk staat voor compromisloze state of the art mono-eindversterkers. Na 20 jaar ervaring lanceren ze nu hun vlaggenschip: de Elysium. Zij weten hoe ze voor het ultieme geluidsgenot kunnen zorgen. Een absolute ‘must’ voor elke veeleisende muziek-fijnproever. De eigenaar/ontwerper van Trafomatic, Sasa Cokic, zal op 5 oktober ook aanwezig zijn. Kom het ervaren! Je zult sprakeloos zijn.

DÖHMANN AUDIO > Helix Two MK2 draaitafel

Mark Döhmann (ontwerper van de legendarische Continuum draaitafel) bouwt innovatief door op de kennis en kunde van legendarische voorgangers om de meest geavanceerde analoge audio-systemen te ontwikkelen. Zodat muziek-lief-hebbers het maximale genot uit hun platencollectie kunnen halen. Wij zijn er daarom trots op dat we de exclusieve dealer van dit superproduct voor de Benelux zijn.
KOM EN OVERTUIG JEZELF!

MERGING+NADACLUISTERSHOWS

Tijdens deze twee shows (5 oktober en 9 november) hebben we dus twee primeurs: de Zellaton Stage en de Döhmann Helix Two MK2 draaitafel met Schröder CB tone arm en Fuuga-element. 

En om het compleet te maken: Merging+NADAC trio – player, voeding, clock, Schnerzinger field elimination en MSB Select II.
WEES ERBIJ!

RHAPSODY-show:
9 november: 

10.00 – 16.00 uur

ZELLATON powered by Nagra HD series

Rhapsody