MSB The Discrete DAC – land

MSB The Discrete DAC

• MSB The Discrete DAC

MSB levert al jaren een staaltje verfijnde ontwerptechniek. Het zou te ver voeren om dat hier in detail te gaan beschrijven. Maar er verschijnen steeds meer juichende reviews over de unieke ontwerpen en de muzikale
kwaliteiten van MSB in de high-end-media, zoals The Absolute Sound en Hi-FiNews. Maar ook muziekliefhebbers vragen steeds vaker om dit pareltje. 

The Discrete DAC is technisch vooruitstrevend met aandacht voor elk materieel en immaterieel detail. Het summum op het gebied van digitaal/analoog-conversie.

Daarnaast komt The Discrete ook met een verrassend modulair concept. Deze is uit te bouwen tot iets extreems met o.a. high-visiblity LED-scherm, altijd aansluitmogelijkheden voor de allernieuwste audio-formats, USB module, streaming renderer, power supply, power base. We gaan dat in een aantal workshops stapsgewijs demonstreren en laten horen. We weten zeker dat je versteld zult staan. Maar ontdek dat zelf. We zien je graag verschijnen!

SHOWTIME:
ZATERDAG 19 OKT
workshoptijden:
10.30, 12.00, 13.30, 15.00 uur.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16