Waarom Rhapsody?

Rhapsody is geen gewone winkel maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers en audiofijnproevers graag komen en zich thuis voelen. Een plek waar gretig en gulzig kennis, nieuws, visies en meningen worden uitgewisseld.

We worden vaak de leukste muzikale high-end snoepwinkel van Nederland genoemd. Voor ons staat dan ook centraal een informele werkwijze met veel plezier, passie voor audiotechniek en liefde voor muziek.

Op die manier is het eigenlijk geen werk meer te noemen… 


FINE AUDIO

De voorwaardes voor ultieme muziekbeleving en -weergave worden steeds meer gedetailleerd en subtieler. De superieure kwaliteiten van apparaten die met veel liefde en toewijding zijn ontworpen, komen bij Rhapsody volledig tot hun recht, ook in de tuning met andere componenten. Het assortiment bestaat uit unieke merken die alleen Rhapsody voert omdat ze het allerhoogst bereikbare vertegenwoordigen in de zoektocht naar ultiem muziekgenot. Verre van doorsnee, down to earth en zonder snobisme. 


HET AMBACHT

De wensen van je klanten vertalen naar een selectie en combinatie van componenten en op informele wijze het keuzeproces samen doorlopen, is de expertise bij uitstek van het Rhapsody team. Met natuurlijk de know-how en de altijd informele en vrolijke toets van Harry en Michael die zorgen dat plezier, kwaliteit en professionaliteit samenvallen.


 Er staan altijd wel ongekende en ongehoorde producten in de winkel. Bel voor een afspraak en kom luisteren. Je bent welkom!

De smaakmakers:

Harry
Michael