ZEN & THE ART OF FINE AUDIO

The quieter you become, the more you can hear.

– Ram Dass –

DE ZEN VAN MUZIEK

Muziek is meditatie, je overgeven en geroerd worden door beleving en emotie die aan woorden voorbij gaan en je voeren naar het moment dat zichzelf genoeg is. Die expressie, die muzikale levensadem willen Harry en Michael tot in de allerkleinste finesses delen. De magie is de liefde voor muziek die muzikanten en liefhebbers met elkaar willen delen. Muziek kan in die zin helend en bevrijdend werken. Rhapsody wil daarom graag met vrienden en belanghebbenden de tijd voor die muziekbeleving en voor elkaar nemen. Puur plezier. Met volle aandacht.

De huidige plek is ook weer een fijne ontmoetingsplek waar muziekliefhebbers en audiofijnproevers elkaar ontmoeten, zich thuis voelen en hun passie kunnen delen. De schoonheid en troost die muziek biedt ervaren en delen. Dat is de kern waar het Harry en Michel om gaat. Plezier en aandacht voor elkaar, met hart en ziel, dat is de zen van zijn, de zen van muziek. Zen & the art of fine audio!


WELKOM

Je bent altijd welkom voor een praatje, koffie, muziek, tips, advies, apparaten, en meer. Bel van te voren en maak een afspraak.