SCHNERZINGER

– field elimination, cables –


– interference-free signal transmission  –

Schnerzinger

De productontwikkeling van Schnerzinger was in de afgelopen jaren een lange en intensieve zoektocht naar het perfecte geluid door middel van storingsvrije signaaloverdracht die moest resuluteren in een ongeëvenaarde luisterervaring.

De ontwikkelingsfocus was de selectie van perfecte onderdelen, technische optimalisatie en de ideale samenstelling van alle componenten tot het ultieme eindproduct.

De SCHNERZINGER-technologieën ATOMIC BONDING, GIGA PULSE en BIDIRECTIONAL zijn het resultaat.

 

Schnerzinger LOGO

 


Rhapsody over Schnerzinger

Voor ons is dit de meest revolutionaire ontwikkeling op gebied van de high-end-audio van de laatste vijf jaar. Field elimination betekent het filteren en verwijderen van smog, die wordt veroorzaakt door elektro-magnetische velden.

Ja, er zijn andere producten die ook goed presteren, maar Schnerzinger gaat vele stappen verder. Van field elimination protectors, atomic bonding kabels tot ground protectors.

Schnerzinger is een klein high-tech bedrijf, die zich al 10 jaar met het elimineren van storende straling bezighoudt. En met een verbazingwekkend resultaat.

Alle grote sets die wij de afgelopen 35 jaar hebben aangesloten, hebben wij met deze producten tot grote hoogte op kunnen stuwen. Tijdens onze demo-shows zijn alle sets voorzien van Schnerzinger-producten. Ook bij onze plaatopnames is Schnerzinger niet meer weg te denken. Het resultaat is schokkend.


>>> schnerzinger.com

• Bel voor een afspraak om onze merken en producten live te komen horen.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of neem contact met ons op via formulier hieronder.

CONTACT

bericht