THRAX Audio

– versterkers (solid state, buizen, hybride, phonotrap) en DAC’s –

exceptional attention to detail – 
Learning from legacy. The works of Japanese tube gurus are a source of inspiration for us. Shishido San’s designs with transmission triodes manifested trough Wavac Audio and Kondo San’s creations at Audio Note Japan are the best examples of the Japanese vacuum tube art currently in production and the different approaches taken to achieve the same goal.
Their attention to detail and manufacturing quality inspired us to try and do better.
Beauty is beyond the obvious.

 


Rhapsody over THRAX buizenversterkers

thrax-Libra

De geschiedenis van het gebruik van buizen in audio-reproductie reikt ver terug. Het lijkt een klassieke techniek, maar heeft zich meer dan eens bewezen en we kunnen je zeggen, het doet ons analoog-hart steeds weer sneller kloppen.

 

Thrax Audio werd in 2010 opgericht door Rumen Artarski na zijn carrière als studiotechnicus en vertegenwoordiger voor veel gerenommeerde audio-merken. Zijn ervaring en passie inspireerde hem om zelf apparatuur te ontwikkelen.
Thrax Audio heeft als basis de klassieke buizentechnologie, maar nu met gebruik van ultramoderne technieken en materialen om een ​​luisterervaring te creëren die nauwelijks van het origineel te onderscheiden is.

 

Muziek is noten en pauzes die klank en stilte vertegenwoordigen. De kwaliteit en kwantiteit van de stilte tussen de noten is net zo belangrijk als de toonhoogte en het timbre van de noten zelf.
Waarom zouden we dan genoegen nemen met de stilte van onze kostbare high-endsets die niet helemaal stil is, want als deze wordt verbeterd is de grotere levendigheid van het geluidsbeeld meteen duidelijker en gewoonweg verbazingwekkend wanneer deze bijna helemaal echt stil is. Hoe zuiverder de stilte en het signaal, hoe indrukwekkender de luisterervaring met Thrax buizenversterkers.

 

Wij zijn vereerd dit merk exclusief voor Nederland te mogen voeren.


>>> www.thrax.bg

• Bel voor een afspraak om onze merken en producten live te komen horen.

• Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).

• Of neem contact met ons op via formulier hieronder.

CONTACT

bericht