Estelon, Moon, PrimaLuna, AudioQuest, Dr Feickert en Aurender

Estelon X Diamond speakers

Estelon

We gaan de ‘beauties’ van Estelon in het zonnetje zetten. Deze speakers uit het land van Arvo Pärt bewijzen zich als muzikale juweeltjes. Allereerst de ESTELON X DIAMOND EDITION speakers. Elegant, natuurlijk met fijnzinnige techniek.
Moon 860V2 eindtrap
We gaan ze aansluiten met de nieuwe AUDIOQUEST kabels en aansturen met de volledig nieuw ontworpen MOON 860A v2 eindtrap. Deze eindversterker is verbluffend en laat vele grote merken ver achter zich. Helemaal in combinatie met de 740P preamp.

Ook de jubileum-draaitafel de ‘Venti’ van DR FEICKERT geeft acte de presence. Telkens zijn we weer verbaasd van hun mooi ontworpen draaitafels, die ook nog alleszins betaalbaar zijn.
Deze set betekent muzikaal-vuurwerk, die veel verder gaat dan de som der delen.

Estelon YBaurender-A30 streamerDan hebben we de ESTELON YB, die we opstellen met  de nieuwe PRIMALUNA EVO 400-i. Deze 70 watt geïntegreerde versterker is een muzikale krachtpatser. Uiteraard hebben we diverse modellen van Primaluna in huis.

En tot slot geven we een workshop met AURENDER. We leggen uit hoe deze highend streamers/music servers werken en laten zien en horen waarom wij deze producten zo ontzettend goed vinden. Ook de nieuwe A30 en nieuwe W20 SE staan opgesteld

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16