21 september: AUDIO ANALOGUE Anniversary-land

Audio Analogue Anniversary-Bellini-Dononzetti

AUDIO ANALOGUE Anniversary

Audio Analogue heeft zich als bouwer van superieure analoge versterkers allang bewezen. Ze weten niet alleen technisch maar ook muzikaal wonderen te verrichten. Hun toplijn voeren wij dan ook vast in ons assortiment. Die Anniversary-line bestaat uit de Puccini en Maestro geïntegreerde versterkers, de Bellini voorversterker en de Donizetti eindtrap. Ook de AAphono en hun nieuwe DAC hebben we in huis.
Echt een super prijs-kwaliteit-verhouding die uitstekend combineert met alle topmerken zoals: TAD, Estelon en Zellaton.
We gaan ze laten horen in combinatie met de Sonus Faber Olympica Nova-serie.


SONUS FABER Olympica Nova

SONUS FABER-OLYMPICA-NOVA

Met de Nova-serie maakt Sonus Faber weer een flinke sprong voorwaarts. Met acoustic designer Paola Tezzon en industrieel vormgever Livio Cucuzza heeft Sonus Faber het A-team op het gebied van luidspreker-ontwerpen in huis. Konden de oude ontwerpen nogal romantisch ‘donker’ klinken. Met de laatste ontwerpen zoals de Homage-lijn en de Aida2 is de romantiek gebleven maar de precisie-snelheid is van deze tijd. Een supercombinatie die klinkt als een klok. De nieuwe Olympica Nova is dan ook een nieuwe referentie.
We hebben 21 september zeker drie Nova-modellen staan.


• 50 jaar ABBEY ROAD

Zoals jullie wellicht weten is het vijftig jaar geleden dat dit legendarische Beatles-album verscheen. Naar aanleiding hiervan verschijnt een speciale jubileum-editie op 27 september. 

PRIMEUR! Wij mogen tijdens de show van 21 september deze editie al laten horen. Het album is opnieuw gemixt door producer Giles Martin en mixengineer Sam Okell in stereo, high res stereo, 5.1 surround en Dolby Atmos, samen met 23 sessie-opnamen en demo’s, waarvan de meeste nooit eerder zijn uitgebracht.

Lijkt ons een ‘must hear’!

 

SHOWTIME:
ZATERDAG 21 SEPT
10.00 – 16.00 uur

Rhapsody