Rhapsody REMARKABLES (Golden Ear, Moon, Sonus Faber, Soulution, Spectral, Chord, DCS, Meridian, TAD)

Rhapsody: the chemistry of true sound

RHAPSODY, al 30 jaar gedreven door natuurgetrouwe muziekweergave. Velen kennen ons van de shows, workshops, primeurs, muziek­dagen, bijzondere evenementen die we regelmatig organiseren en zien ons als een eigenzinnige en markante hifi-high-end-shop. Altijd alert en op zoek naar nieuwe mogelijkheden, combi­naties en componenten om uw hifi-set weer beter te laten klinken.

Wij vinden dat naast de apparatuur, de akoestiek van de huiskamer een wezenlijke component van de muziek­beleving is. Het is daarom vanzelfsprekend dat we ook op dat gebied de nodige expertise hebben om deze te verbeteren. Bij ons is de opname-microfoon de referentie en startpunt om de hele audio-keten tot in de huiskamer te door­lopen en gebaseerd daarop selecties te maken om tot uw ideale hifi-set te komen.

Wat u niet zal verbazen, is dat wij (Michael en Harry) naast Rhapsody ook al meer dan 20 jaar muziekopnames maken en klankregie verzorgen. Dit gaat nu gestalte krijgen in ons nieuwe platenlabel RHAPSODY ANALOG RECORDINGS, waarin we alle expertise op het gebied van muziekopnemen en -weergeven bundelen.

In deze RHAPSODY REMARKABLES vindt u de markante en actuele hoogtepunten uit ons assortiment. Kom langs als je ze wil horen en zien.

GOLDEN EAR LUIDSPREKERS
Deze luidsprekers uit de USA vallen op door hun bijzonder gunstige kwaliteit-prijs verhouding. De hele wereld juicht erover. Wij hebben de gehele Tritonlijn in ons programma. De kleinste vloerstaander, de Triton Seven voor slechts € 1.700 per paar. Maar ook hun topluidspreker, de Reference, staat bij ons opgesteld en is werkelijk smashing, € 9.900 per paar.

MOON
Deze Canadese elektronicafabrikant is bij ons ver­tegenwoordigd met zijn Neon- en Evolution-lijn. Moon stopt veel innovatieve techniek in hun designs en dat merk je muzikaal. Van hun kleinste Neon versterker van € 1.295 tot hun duurste Evolution eindversterker van € 140.000 zijn de producten van dit merk remarkable!

NAIM
Naim Audio uit de UK neemt een prominente plek in ons programma in, en niet voor niets. Of het nu de Muso all-in-one is van € 1.150 of hun Statement versterkers van rond de € 200.000 het is allemaal muzikaal vuurwerk. Ritme en tonale balans is het opvallende van deze Britten. Het Naimpakket bij Rhapsody is zeer breed en loopt uit van de kleine Uniti Nova tot en met de NDS Reference Streamer.

SONUS FABER
Rhapsody is exclusief dealer van de Homage Traditionlijn die bestaat uit Amati, Serafino en de Guarneri. Deze Italiaanse luidsprekers zijn niet alleen oogstrelend maar ook oorstrelend. Naast deze toplijn staat ook de vol­ledige Olympicalijn bij ons demoklaar. Ons hart begint altijd sneller te kloppen wanneer we deze beauties aansluiten.

ANALOOG
We hebben een uniek programma van draaitafels, elementen en phonotrappen maar het belangrijkste is de tuning van combinaties. Onze ervaring hierin is uniek. Dus het stopt niet bij een leuk malletje op een draaitafel, maar betkent alle aspecten mechanisch en audiofiel door te lichten. Met deze kennis hebben we een prachtig assortiment samengesteld van onder andere: Eat, dr. Feickert, Reed, Ikeda, TechDas, Graham, Pro-Ject-armen en draaitafels, Koetsu, Kiseki, Ortofon, Benz, Shelter, Clear Audio en vele phono-voorversterkers om uw ideale set te creëren. Onze roots liggen
immers bij ‘analog recordings’.

REFERENTIE
Soulution uit Zwitserland en Spectral uit de USA zijn voor ons het mooiste wat je op solid state kunt kopen. Beide merken zijn uniek en opvallend anders dan wat we kennen. Voor ons absoluut dé referentie. Op buizengebied is het Italiaanse Alieno en Audio Research uit de USA de referentie.

DIGITAAL
We hebben een prachtig pakket digitale analoge converters in huis. Eigenlijk te veel om op te noemen. In onze winkel kun we het volgende bieden; Chord, DcS, Moon, TAD, Marantz, Meridian, Soulution en Naim. Variërend van € 1.250 tot € 60.000.

TAD
TAD uit Japan neemt al jaren een prominente plek in bij Rhapsody, zowel de luidsprekers als de elektronica zijn geniaal. Velen TAD’s hebben hun weg al naar vele klanten gevonden. Het meest opvallende product is de Micro Evolution luidspreker, super klein maar extreem groot in geluid. Je moet het zelf gehoord hebben.

v.l.n.r.: NAIM Uniti Nova, Golden Ear Triton, Techdas AF3, Soulution 755, TAD Micro Evolution

v.l.n.r.: NAIM Uniti Nova, Golden Ear Triton, Techdas AF3, Soulution 755, TAD Reference One

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Rhapsody