18 november: AMAZING PRODUCTS show

zaterdag 18 november oktober 10.00 – 16.00 uur


Golden Ear Triton Reference • Audio Research Foundation Moon Sonus Faber Serafino Marantz SA10TAD Micro Evolution Marantz PM10 •  EAT Dr Feickert MIT • Audio Quest

Deze zaterdag geven we een show met heel veel Amazing Products uit ons programma. Centraal staan: de Golden Ear Triton Reference, de Sonus Faber Serafino en TAD met de Micro Evolution luidsprekers. We gaan deze combineren met de Audio Research Foundation series, de digitale en ana­loge electronica van Moon en Marantz met zijn PM10-versterker en de waanzinnig mooie SA10-CD-speler. We gebruiken EAT– en Dr. Feickert-draaitafels en alles is bekabeld met MIT en Audio Quest.

Het wordt weer een heerlijke muzikale dag. Michael, Harry & Gerard ontvangen je graag en zorgen voor muzikale hoogtepunten en de koffie!

SaveSave

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16