28 oktober: ELAC Adante-serie – by Andrew Jones

Elac Adante Dual Concentric driver

zaterdag 28 oktober 10.00 – 16.00 uur


Andrew Jones is voor Rhapsody geen onbekende. Hij was medeverantwoordelijk voor een aantal indrukwekkende TAD-ontwerpen en een belangrijke ontwikkelaar op het gebied van dual-concentric weergevers.

Nu heeft Andrew zich verbonden aan ELAC en dat resulteert in speakers die absoluut gehoord moeten worden. De nieuwe Adante-serie met de vloerstaande AF-61 (€ 5990 per paar) en de AS-61 monitor (€ 2990 per paar) zijn zowel techno­logisch als muzikaal extreem opvallend in hun prijsklasse. Wij waren gelijk verkocht en verbaasd over de prestaties.

Zaterdag 28 oktober laten we je ze horen in combinatie met de nieuwe NAIM-lijn; Nova, Atom, Core en Star. De muziek en de koffie staan klaar. Wees welkom en overtuig jezelf!

 

SaveSave

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16