MBL acoustic devices – unique high end audio

MBL Acoustic Devices – The Company
EXCLUSIEF bij RHASPSODY

We moesten alle onze vooroordelen over rondstralende luidsprekers laten varen toen MBL hun speakers als demo bij ons afleverde. We werden compleet overrompeld door de unieke live-ervaring van deze luidsprekers.

Juergen Reis de ontwerper van MBL, weet grenzen te verleggen als het gaat over electronica en akoestisch ontwerp. Nu exclusief voor Nederland bij ons te verkrijgen.

MBL heeft de afgelopen dertig jaar deel uitgemaakt van vele innovaties in de wereld van high-end-audio. MBL stond aan de basis van high-end-audio en heeft deze mede vormgegeven. Ze waren en zijn altijd pioneers met een bijzondere drive: de ultieme match tussen technologie en kwaliteit.
Er was een tijd dat de radiale speaker slechts een schetsmatig-idee was. Velen dachten dat het niet zou werken totdat MBL het patent ervoor kreeg. Na talloze awards in die dertig jaar zijn ​​duizenden audiofielen over de hele wereld met deze techniek dichter bij de betovering van hun geliefde muziek gekomen dan ze ooit hadden durven dromen.

Het doel van MBL is onveranderd: de ontwikkeling van ’s werelds meest geavanceerde luidsprekers en audioweergave-apparaten met een kwaliteitsstandaard die boven alles uitreikt. Elk afzonderlijk MBL-onderdeel is handwerk. Ontwerp, ontwikkeling, productie, testen en beluisteren – van idee tot voltooiing. Het is aan jou – de muziekliefhebber – om het resultaat te beoordelen. Beleef het zelf bij het luisteren van uw favoriete muziek op een van de MBL-muzieksystemen. Leidend principe voor MBL is u te betoveren door de muziek.

Michael en Harry


Rhapsody