The live experience + MBL sessies

The live experience & MBL!

Vaak vragen klanten ons wat wij de beste sound vonden tijdens de toonaan-gevende High End München show. MBL staat dan meestal bij ons in de top 3. En dan volgde natuurlijk de vraag: maar waarom hebben jullie die dan niet in het assortiment? Gekscherend zeggen we dan: je niet alles kunt hebben… hahaha…

Nu we mondjesmaat weer naar de concertzalen kunnen, zou je eigenlijk wensen om ook een live-ervaring thuis te hebben. En daar komen we met MBL heel, hèèl dichtbij.

MBL 116F luidsprekers + MBL Nobile N51 amp + MBL Nobile N31 CD-DAC

MBL N51 ampRecentelijk benaderde MBL ons voor samenwerking. Ze stuurde ons de 116F luidspreker, de Nobile N51 geïntegreerde versterker en de Nobile N31 CD-DACmet ROON end point voor streaming. We sloten alles aan en werden verrast door het gemak waarmee dit systeem presteert, ongeacht of het nu om fijn-besnaard klassiek ging of volumineuze heavy rock.

MBL-111FAC speakerDe speaker is uniek door de MBL-techniek van rondstralende drivers. Ongeacht waar je zit creëert het een prachtig en zuiver ruimtelijk stage-beeld. De klankkleur is uitzonderlijk transparant en nooit uit balans met een echt ongekend mooi hoog. Ook de elektronica is met veel oog voor detail ontwikkeld. 

We hebben de N51 versterker ook beluisterd met speakers zoals: Sonus Faber, TAD, Estelon en Zellaton. En dat combineert ook zeer fraai. Wij hebben er een grote liefde bij: MBL. Kom het horen. Je zult versteld staan.

Rhapsody