Acustica Applicata Volcano – AMAZING PRODUCT

De Volcano is de nieuwste telg binnen de Acustica-Applicata-familie. Dit bedrijf produceert variabele resonatoren die speciaal zijn ontworpen om timbre en dimensionaliteit van de muziekweergave van elke luisteromgeving te verbeteren voor vrijwel alle soorten muziek.

Deze variabele resonator laat direct en duidelijk zien wat z’n instelmogelijkheden zijn voor het stereobeeld. Het is eenvoudig toe te passen en vereist geen diepgaande studie. Voor ons was het een kleine openbaring hoe simpel de Volcano werkt. Het vergroot en verbetert de soundstage, de ruimtelijkheid en de dynamiek. Het klankbeeld wordt holografischer en transparanter. Al met al knapt je set er met slechts één Volcano enorm van op.

Daarom voor ons absoluut: een Amazing Product.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16