25 februari: IT’S SHOWTIME again! (PrimaLuna, Master Audition, Audioquest, Naim)

PrimaLuna buizenversterker

• PrimaLuna, Master Audition, Audioquest, Naim 

Deze keer onze tweede show met betaalbare supersets. Merken waarvan wij vinden dat ze hun geld meer dan waard zijn.

Deze zaterdag spelen we met diverse PrimaLuna-buizen­versterkers in combinatie met Rick Paap’s Master-luid­sprekers. PrimaLuna wordt wereldwijd en met name in de USA geroemd voor z’n prijs-kwaliteit-verhouding. Wij kunnen dat alleen maar volmondig beamen.

In alle PrimaLuna-versterkers kun je de buizen kiezen die jij mooi vindt (EL34, KT120, KT150 en KT180). Daarnaast zijn deze versterkers technologisch absoluut vernieuwend. Kijk ook eens op hun Amerikaanse website: www.primaluna-usa.com.

De combinatie van PrimaLuna met Master is goud en dat gaan we jullie deze dag laten horen. Met name Rick’s Audition luidspreker is een opvallend ontwerp dat we graag in voor het voetlicht brengen. Normaal kost deze luidspreker € 4.990 maar de komende maand kunnen we hem aanbieden voor slechts € 3.990 per set en dat in volledige samenwerking met Master. Let op, er zijn maar enkele sets beschikbaar.

Deze dag gebruiken we in alle sets Audioquest-bekabeling en Naim-streamers.

Dit belooft in combinatie met onze voortreffelijke koffie, wederom een fijne luistershow te worden. Wees welkom en overtuig jezelf!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16