Schnerzinger – innovative interfering field elimination – AMAZING PRODUCT

Telefonie, internet en voedingen veroorzaken electromagnetische strooivelden en hebben een negatieve impact op onze hifi-systemen en onze gezondheid. Omdat al deze strooivelden verschillend van aard zijn, hebben zij elk een eigen oplossing nodig. Op dit gebied is Scherzinger revolutionair en absoluut baanbrekend. Zij bieden een compleet pakket innovatieve technologie die modulair toegepast kan worden.

De GIGA PULSE-protectors lossen de problemen die door de laag en hoog frequente straling veroorzaakt worden op. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de diverse problemen. Te uitgebreid om hier allemaal benoemen.
Maar met het plaatsen van deze protectors verdwijnt de ‘elektro­smog’ en krijg je de authentieke muziekweergave van je set weer terug. Ook heeft het een gunstig effect op de gezondheid.

Wij en degenen die dit al ervaren hebben, zijn zwaar onder de indruk. We gebruiken het nu ook bij Rhapsody en bij onze recordings van live-opnames. Een absoluut Amazing Product!

Bel ons als je interesse hebt. Tijdens al onze shows zul je ze zien en niet horen.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16