28 januari: IT’S SHOWTIME! (GoldenEar, Moon, Aurender en EAT)

• GoldenEar, Moon, Aurender en EAT 

We gaan de komende tijd een paar shows doen met betaalbare supersets. Merken waarvan wij vinden dat ze voor hun geld waanzinnig veel bieden.

De eerste set is met GoldenEar luidsprekers, Moon Neo electronica en EAT draaitafels.

GoldenEar wordt wereldwijd door de pers geprezen voor zijn prijskwaliteitverhouding. Onlangs brachten ze nieuwe versies van de Triton Two en Three uit. Beide luidsprekers hebben een ingebouwde versterker voor het laag zodat je dit perfect af kunt regelen in je kamer. De High Velocity Folded Ribbon Tweeter van GoldenEar wordt in deze twee modellen geleverd en zorgt voor een high-end-hoog-weergave. We laten deze dag ook de grote Triton One horen. De prijzen zijn per paar voor de Triton Two+ 4200, de Triton Three+ 2995 en de Triton One 5900 euro.

De electronica komt deze dag van het Canadeze Moon, die in elke prijsklasse topspul levert. Centraal staat vandaag hun Neo-lijn. Of het nu hun instap Neo 220i geïntegreerde versterker van 1600 euro of de Ace All-in-One (versterker, DAC en streamer) van 3700 euro is, bij Moon weten ze waar ze mee bezig zijn. Vandaag hebben we daarom ook sets met Moon Neo-lijn opgesteld.

Aurender met zijn nieuwe A10 netwerkspeler met 4TB aan opslag en een DAC-aanbod met een analoge uitgang. De prijs van 5990 euro is echt super.

In de sets hebben wij de laatste modellen van EAT-draaitafels opgesteld. De prestaties van deze EATs zijn altijd weer verassend. De EAT C-major van 1990 euro en de C-sharp van 2990 euro hoor je deze dag.

Dit belooft in combinatie met onze voortreffelijke koffie, een fijne luistershow te worden. Wees welkom!

 

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16