30 & 31 december – EINDEJAARSSHOW – 2022

30 & 31 december – laatste eindejaarsshow
in Hlversum

> MARTEN Mingus Orchestra speakers
> CH PRECISION 10 series
> DöHMANN Helix One MK2 draaitafel
> PINK FAUN 2.16 Ultra streamer

THE FINAL CUT

Dit wordt de laatste eindejaarsshow in Hilversum. En voor we verhuizen volgen er ook nog een GRANDE FINALE-show en meer feestelijke evenementen.
Dus wees erbij want dit wordt een geweldige en gedenkwaardige uitsmijter. Over de verhuizing en de evenementen houden we jullie via nieuwsbrief en socials op de hoogte!

CH Precision M10 & L10CH PRECISION 10 series

‘De 10-serie, misschien wel de beste versterkers
die je nooit in je audioset zult kunnen horen!’

Deze versterkers zijn solid-state, maar zo klinken ze absoluut niet, ze klinken ook niet als buizen, ze klinken nergens naar – behalve de pure muziek die je er invoert en door je luidsprekers worden weergegeven.


MARTEN MINGUS Orchestra

Beauty and the best!

Één van de kroonjuwelen van het Zweedse Marten waarin ontwerp en technologie weer verder zijn verfijnd tot een uitzonderlijk niveau. Natuurlijke dynamiek met een helder, schoon en strak geluid die zijn weerga niet kent. Elk detail, elke nuance, elke subtiliteit laat zich horen. En een zeer fraai design.

De set waarmee we gaan spelen bestaat verder uit de DAC en phono-trap van de CH Precision 1 series. En als bronnen: de onnavolgbare Helix One draaitafel van DÖHMANN en de onvergelijkbare Ultra streamer van PINK FAUN.


Wat wij ook aan deze show toe gaan voegen zijn geweldige oliebollen, fijne muziek en een ongedwongen sfeer om als muziekliefhebbers bij elkaar te zijn. Muzikaal vuurwerk en goed gezelschap! Wat wil je nog meer? 
Inclusief de lekkerste koffie van het Gooi. Wees erbij!


Feestelijke en muzikale dagen gewenst: Michael & Harry!

lotus-rhapsody


Rhapsody SHOWTIME
30 & 31 december

> vrijdag 30 dec: 10 tot 16 uur

> zaterdag 31 dec: 10 tot 14:30 uur

Rhapsody