26 november- TIPPIN’ THE SCALES – MBL show

26 november – TIPPIN’ THE SCALES – show

> MBL 101 E MKII
omnidirectionele speaker
> CH PRECISION 1 series
> DöHMANN Helix One MK2
draaitafel
> PINK FAUN 2.16 ULTRA
streamer
> MBL 126
omnidirectionele speaker
> MARK LEVINSON
voor- en eindtrap
> AURALIC
streamer 

MBL 101E MKIITIPPIN’ THE SCALES

Jackie McClean is één van onze all time favoriete saxofonisten. Waarom? Zijn kenmerkend klank, boeiende solo’s en avontuurlijke melodiën. En hij was absoluut één van de smaakmakers in het tijdsgewricht van harde bebop, modale jazz en avant garde.
Met ‘Tippin’ the scales’ keerde hij na wat avonturen in de cool jazz en free jazz weer even terug naar de bebop. Wat resulteerde in een ontspannen en sprankelend album waar de vreugde voor het samenspel vanaf spat.

RONDOM GELUID

We gaan je o.a. tracks van dit album laten horen op één van de meest revolutionaire en betoverende luidsprekers van dit moment: de 101 E MKII – omnidirectionele speaker van MBL. Dit is hun paradepaardje met unieke techniek die resulteert in het beste driedimensionale klankbeeld dat we kennen. Veel gerenommeerde reviewers hebben MBL speakers in hun toplijst staan voor ‘product van het jaar’. En we kunnen je verzekeren, dat is niet voor niks.

pink-faun-216-ultra
We gaan deze speakers aansluiten op de uitzonderlijke solid state versterkers van het Zwitserse CH PRECISION. We spelen deze keer met de in mono geschakelde 1.5 amp.

Nog meer luistergenot wordt verzorgd door de DÖHMANN Helix One MK2 draaitafel. En daarnaast de absoluut mooiste streamer die we hier ooit hadden: de PINK FAUN 2.6 Ultra.
De kleine 126 monitor van MBL laten we je horen met de MARK LEVINSON voor- en eindtrap en de AURALIC streamer.

Waanzinnig allemaal hè, zoveel moois. Dit zijn high-end producten die ons hart sneller laten kloppen. Innovatie die leidt tot een ultieme muziekbeleving.
Kom genieten, op 26 november gaan we je deze state of the art topsets laten horen. Wij kunnen niet wachten!


De shows zijn deze keer – vrije inloop – dus kom langs en we staan klaar met de lekkerste koffie van het Gooi (BOOT) en muziek voor de ware fijnproevers. Wat wil je nog meer?

met muzikale groet: Michael, Harry & Siem

lotus-rhapsody


Rhapsody SHOWTIME
-> 26 november

– vrije inloop –
-> zaterdag van 10 tot 15 uur

Rhapsody