18 maart – THE SHOW MUST GO ON

zaterdag 18 maart – THE SHOW MUST GO ON

> Estelon XB Diamond Mk II –  speakers
> CH Precision I 1 – geïntegreerde versterker
> Schnerzinger – kabels en field elimination
> Grimm MU1 – streamer

Op ons oud vertrouwde adres (zolang het nog duurt), een show met favorieten die zeker meegaan naar onze nieuwe vestiging.

Estelon XB Diamond Mk II

‘natuurgetrouw, transparant en precies’

Deze meest geavanceerde full-range speaker is voorzien van een 1 inch diamanten tweeter. Dit, de nieuwe bekabeling, top-of-the-line crossover en het fraaie design van de behuizing zorgen voor een soepele en een resonantievrije akoestische ervaring. Het beluisteren van deze XB Diamond MK II is een intensieve ervaring: natuurgetrouw door zijn transparantie en een ongekend gedetailleerde en preciese weergave.


CH Precision I1

CH Precision I1

‘Een absoluut hoogstandje.
Analoge freaks zullen zich verbazen.’

Deze geïntegreerde versterker is mogelijk het meest complexe project dat CH Precision ooit heeft ondernomen – en het meest veelzijdige product dat ze ooit hebben geproduceerd. 

Tel dit maar eens bij elkaar op: de kernkwaliteiten en mogelijkheden van de C1.2 DAC-controller en A1.5-versterker, de uitgelezen delen van de L1 Line-stage en de P1 phono-stage, allemaal
gecombineerd in een CH-chassis en je krijgt een goed beeld van wat geïntegreerd betekent.


Schnerzinger GIGA PROTECTOR

Schnerzinger

‘Ongehoorde field elimination en kabels!’

De toename van draadloze transmissietechnologieën door smartphonegebruik, WLAN, PowerLan, enz. heeft geleid tot een enorme hoogfrequente belasting in de woon/audio-omgeving. De eisen voor ontstoring van het audiosysteem zijn daarom funda-menteel veranderd. Vroeger waren het vooral de laag-frequente storingsvelden die via het elektriciteitsnet de audioset beïnvloeden. Tegenwoordig tasten met name hoogfrequente storings-velden uit de directe omgeving het signaal aan.

Schnerzinger biedt de meest geavanceerde oplossingen voor storingsvrije signaaloverdracht met protectors en kabels. Hun kabels zijn het hoogste niveau wat wij in huis hebben.


Grimm MU1

Eén van de mooiste streamers die wij in huis hebben. Zo moet een streamer volgens ons klinken.


Alles bij elkaar een superset met onze favoriete componenten en die de fijnproevers zullen doen watertanden.


En verder een dag met fijne muziek en een ongedwongen sfeer om als muziekliefhebbers bij elkaar te zijn. Muzikaal vuurwerk en goed gezelschap! Wat wil je nog meer?
Inclusief de lekkerste koffie van het Gooi. Wees erbij!


Met muzikale groet: Michael & Harry!

lotus-rhapsody

Rhapsody SHOWTIME
18 maart – 10 tot 15:00 uur


The Show Must Go On The Show Must Go On

Rhapsody