22 april – SOMETHIN’ ELSE – 35 jaar RHAPSODY show

zaterdag 22 april – SOMETHIN’ ELSE – 35 jaar Rhapsody show

> MBL 126 F omnidirectionele monitor 
> NAIM NSC 222 voortrap/streamer/DAC
> NAIM NPX 300 voeding
> NAIM NAP 250 DR eindversterker
> NAIM Solstice special edition draaitafel  
> HIJIRI kabels

35 JAAR RHAPSODY

Vijf jaar terug vierden we ons lustrum groots in de Wissel-oord Studio’s. Dierbare herinneringen voor ons en al onze Rhapsody-vrienden. Dit lustrumjaar pakken we het wat
bescheidener aan, maar zeker net zo feestelijk.
Het wordt één van de laatste shows in Hilversum. Niet met een set van enkele tonnen, maar dit keer met een compacte maar zeer complete set die wij fantastisch vinden klinken.
Zie ook onze jubilieumaanbieding hiernaast.


SOMETHIN’ ELSE
– Cannonball Adderley quintet –

Tijdens onze show staat dit album centraal. Waarom?  In 1957 verliet Cannonball zijn eigen formatie om zich bij Miles Davis aan te sluiten voor de opnames van de iconische albums Kind of Blue en Milestones. Als tegenprestatie voegde Miles zich in 1958 als sideman bij het all-star quintet van Adderley voor de sessie van wat alweer een legendarisch album zou blijken: Somethin’ Else. ‘One of the most gloriously laid-back blowing sessions of the hard bop era.’ volgens Allmusic.com.

Niet voor niets een album met een reputatie, want vele jazzliefhebbers gaven dit Blue Note-album graag aan hun muziekvrienden als kennismaking met ‘echte’ jazz.


MBL 126 speaker

MBL – rondom geluid

We gaan je tracks van dit album laten horen op onze favoriete monitorspeaker: de omnidirectionele 126 F van MBL. De gerenommeerde hifi-bladen kwalificeren deze speaker als indrukwekkend met een superieure soundstage en klank-balans. En we kunnen je verzekeren, dat is niet voor niks. We zullen het je laten horen.

NAIM-New-Classic-SeriesNAIM – New Classic series

Het Britse NAIM is een absolute Rhapsody-favoriet. Met de New Classic series maken ze hun reputatie op gebied van innovatieve audio-electronica weer helemaal waar. Hun NSC 222 voortrap/streamer gaan we met HIJIRI kabels aansluiten op de MBL speakers met twee voedingen: de NPX 300 en de NAP 250.

En als draaitafel hebben we nog één exemplaar van de NAIM Solstice special edition te pakken kunnen krijgen.

Dit zijn high-end producten die zorgen voor de ultieme muziekbeleving. Overtuig jezelf op 22 april.


En verder een dag met fijne muziek en een ongedwongen sfeer om als muziekliefhebbers bij elkaar te zijn. Muzikaal vuurwerk en goed gezelschap! Wat wil je nog meer? Inclusief de lekkerste koffie van het Gooi. Wees erbij!


Met muzikale groet: Michael & Harry!

lotus-rhapsody

Rhapsody SHOWTIME
22 april – 10.00 tot 15:00 uur


SOMETHIN’ ELSE – 35 jaar RHAPSODY

We vieren 35 jaar Rhapsody met een superaanbieding:

we hebben 3 sets MBL 126 F (nieuw in de doos) staan en die bieden we aan van €15900 voor €11500 per set.
Kom en overtuig jezelf!
aanbieding

Rhapsody