de ELAC Concerto M bij Rhapsody

ELAC Concerto M

Tijdens onze jubileumshow presenteren we de top-speaker van ELAC: de Concentro M. De grote Concentro heeft ons altijd al verbaasd en nu mogen we als wereld-primeur de M-versie (31.000 euro per set) presenteren. Je snapt dat we ons vereerd voelen. De ontwerper van deze top-speaker is ook aanwezig om jullie vragen te beantwoorden.

We gaan deze speakers combineren met de super-versterkers van PASS LABS. Met de XA100.8 monoblokken en de nieuwe XP22 voortrap stijgt deze set naar eenzame hoogte. We gaan zowel digitaal als analoog materiaal laten horen.

Hiernaast hebben we ook een betaalbaardere set staan met de ELAC Adante AF1-61 (5.900 euro per set) en de PASS LABS Integrated INT-250.

Genoeg redenen om dit jubilieum-weekend langs te komen. We zien je graag!

Met muzikale groeten
Harry, Mchael, Gwen en Gerard.

Rhapsody 30 jaar high-end-hifi

zaterdag 21 april van 10.00 – 18.00 uur
zondag 22 april van 09.30 – 16.00 uur


2018 betekent 30 jaar Rhapsody en ons pand is precies 100 jaar oud, dus dat gaan we vieren. Om jullie allemaal te kunnen verwelkomen is ons pand te klein. We hadden natuurlijk een hotel of een congrescentrum kunnen afhuren maar we wilden natuurlijk een locatie met een ambiance die bij ons past. We verhuizen Rhapsody in dit weekend van de Borneolaan naar de befaamde Wisseloord Studios in Hilversum. Deze opnamestudio is net zo’n begrip als Rhapsody is in de wereld van de audiofiele high-end-audio. Wisseloord Studios en Abbey Road in London zijn de meest geavanceerde studios in Europa. Grote namen uit de klassiek, pop en jazz hebben in Hilversum opnames gemaakt: The Police, the Stones, The Nits, Shirley Bassey, Elvis Costello, Anouk, Tony Bennet, 50 Cent, Toots Thielemans, Damien Rice, Snoop Dogg en vele andere helden.

We gaan dit weekend supersets demonstreren in de studio’s en control-rooms, dus je kunt smullen van onze sets maar ook zien hoe zo’n studio als Wisseloord reilt en zeilt. De mensen van Wisseloord en die van ons staan klaar om jullie rond te leiden. Daarnaast zullen er ook workshops en presentaties zijn van bekende mensen uit de binnenlandse- en buitenlandse high-end-audio.

Meer informatie volgt de komende maanden. Hou ons in de gaten via onze nieuwsbrief en onze Facebook-pagina.

Met muzikale groet:
Michael, Gwen, Harry en Gerard

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Rhapsody