SUPERAANBIEDINGEN bij Rhapsody

Als je een feest geeft dan horen daar natuurlijk feeste­lijke kortingen bij. We hebben in samenwerking met een aantal importeurs mooie producten gevonden die we jullie tijdens dit weekend kunnen aanbieden. We gaan een van onze lievelingsdraaitafels aanbieden met 30% korting want we bestaan 30 jaar. 

DR FEICKERT AANBIEDING:

• dr. Feickert Woodpecker met de upgrade PSU
• 12” Jelco 850 draaitafelarm
• VD Hull DDT2 element
Deze supercombinatie kost normaal € 7948 nu voor € 5555

EAT AANBIEDINGEN

Eat C-Major met Ortofon Quintet blue cartridge
• stofkap en puck
• C-note pickuparm
Deze supercombinatie kost normaal € 2595 nu voor € 1995

Eat C-Sharp met Ortofon Quintet black cartridge
• C-note pickuparm
Deze supercombinatie kost normaal € 3895 nu voor € 3250

RAR AANBIEDINGEN

Van ons RAR-label (Rhapsody Analog Recordings) worden de LP’s van Denise Jannah + Atzko Kohashi en Carmen Gomez Inc. als set verkocht van € 60 nu voor € 42 dus een voordeel van 30%.

Genoeg redenen om dit jubilieum-weekend langs te komen. We zien je graag!

Met muzikale groeten
Harry, Mchael, Gwen en Gerard.

Rhapsody 30 jaar high-end-hifi

zaterdag 21 april van 10.00 – 18.00 uur
zondag 22 april van 09.30 – 16.00 uur


2018 betekent 30 jaar Rhapsody en ons pand is precies 100 jaar oud, dus dat gaan we vieren. Om jullie allemaal te kunnen verwelkomen is ons pand te klein. We hadden natuurlijk een hotel of een congrescentrum kunnen afhuren maar we wilden natuurlijk een locatie met een ambiance die bij ons past. We verhuizen Rhapsody in dit weekend van de Borneolaan naar de befaamde Wisseloord Studios in Hilversum. Deze opnamestudio is net zo’n begrip als Rhapsody is in de wereld van de audiofiele high-end-audio. Wisseloord Studios en Abbey Road in London zijn de meest geavanceerde studios in Europa. Grote namen uit de klassiek, pop en jazz hebben in Hilversum opnames gemaakt: The Police, the Stones, The Nits, Shirley Bassey, Elvis Costello, Anouk, Tony Bennet, 50 Cent, Toots Thielemans, Damien Rice, Snoop Dogg en vele andere helden.

We gaan dit weekend supersets demonstreren in de studio’s en control-rooms, dus je kunt smullen van onze sets maar ook zien hoe zo’n studio als Wisseloord reilt en zeilt. De mensen van Wisseloord en die van ons staan klaar om jullie rond te leiden. Daarnaast zullen er ook workshops en presentaties zijn van bekende mensen uit de binnenlandse- en buitenlandse high-end-audio.

Meer informatie volgt de komende maanden. Hou ons in de gaten via onze nieuwsbrief en onze Facebook-pagina.

Met muzikale groet:
Michael, Gwen, Harry en Gerard

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Rhapsody