de MAGICO A3 bij Rhapsody

Magico-A3

Tijdens deze dagen presenteert Peter Mackay van het Amerikaanse Magico de gloednieuwe Magico A3. Deze vloerstaande speaker is ontworpen vanuit een totaal nieuw concept met compleet nieuw ontwikkelde drivers. Het is momenteel de betaalbaarste Magico geworden met een setprijs van 11.750 euro. Deze 50 kilo wegende telg is een rasechte Magico als het aankomt op klankkleur en dynamiek.

We laten ze je zien en horen met de Soulution-3-series-versterkers. Een echte showstopper-set. Zorg dat je erbij bent!

Binnenkort weer meer shownieuws.

Met muzikale groeten
Harry, Mchael, Gwen en Gerard.
We zien je graag!

Rhapsody 30 jaar high-end-hifi

zaterdag 21 april van 10.00 – 18.00 uur
zondag 22 april van 09.30 – 16.00 uur


2018 betekent 30 jaar Rhapsody en ons pand is precies 100 jaar oud, dus dat gaan we vieren. Om jullie allemaal te kunnen verwelkomen is ons pand te klein. We hadden natuurlijk een hotel of een congrescentrum kunnen afhuren maar we wilden natuurlijk een locatie met een ambiance die bij ons past. We verhuizen Rhapsody in dit weekend van de Borneolaan naar de befaamde Wisseloord Studios in Hilversum. Deze opnamestudio is net zo’n begrip als Rhapsody is in de wereld van de audiofiele high-end-audio. Wisseloord Studios en Abbey Road in London zijn de meest geavanceerde studios in Europa. Grote namen uit de klassiek, pop en jazz hebben in Hilversum opnames gemaakt: The Police, the Stones, The Nits, Shirley Bassey, Elvis Costello, Anouk, Tony Bennet, 50 Cent, Toots Thielemans, Damien Rice, Snoop Dogg en vele andere helden.

We gaan dit weekend supersets demonstreren in de studio’s en control-rooms, dus je kunt smullen van onze sets maar ook zien hoe zo’n studio als Wisseloord reilt en zeilt. De mensen van Wisseloord en die van ons staan klaar om jullie rond te leiden. Daarnaast zullen er ook workshops en presentaties zijn van bekende mensen uit de binnenlandse- en buitenlandse high-end-audio.

Meer informatie volgt de komende maanden. Hou ons in de gaten via onze nieuwsbrief en onze Facebook-pagina.

Met muzikale groet:
Michael, Gwen, Harry en Gerard

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Rhapsody