15 & 16 juli – THE RHAPSODY SECRET FELLOWSHIP show

15 & 16 juli – THE RHAPSODY
SECRET FELLOWSHIP show
secret deals

Tja… soms lijken wij, high-end-audio-fijnproevers, wel op een geheim genootschap. We zitten op onze zolders, in onze mancaves of luisterstudios met onze favoriete muziek. Niet vluchtig op de achtergrond maar met volle aandacht voor muzikant, compositie, uitvoering, opname en weergave. 

Vaak worden we als audiofiele geeks gekwalificeerd. Maar als we in gezelschap zijn van gelijk-gestemde freaks, komen we los. Gretig en gulzig wisselen we kennis, nieuws en visies uit. Wij weten immers hoe muziek ultiem kan klinken en hoe je daardoor in vervoering raakt. We willen Miles Davis, Pink Floyd en Mahler perfect horen en zelfs beter dan live.  

Herkenbaar? 

In deze fijnproevers-wereld is Rhapsody nog altijd het best bewaarde geheim van het high-end minnende publiek in Nederland en omstreken. We zijn nooit een doorsnee high-end-winkel geweest maar een bruisende ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers en audiofijnproevers graag komen en zich thuis voelen. 

FOR YOUR EARS ONLY – SECRET DEALS

Volgend jaar gaat de ontmoetingsplaats voor dit Rhapsody-broederschap verhuizen naar een prachtige (voorlopig nog geheime) locatie. Daarom deze keer een show vol interessante secret deals, waarmee je je set nog verder kan verfijnen. Deals die je ter plekke kunt sluiten. Maar dan moet je dus wel langs komen. Loop 15 of 16 juli dus gerust binnen. Er staat heerlijke koffie en fijne muziek voor je klaar.

Over wat we hebben staan gaan we nog niets zeggen, maar zeker is, is dat Harry, onze high-end-goeroe, ons voorgaat in het avontuur van mooie apparatuur, bijzondere aanbiedingen en fijne muziek. 

Later gaan we je meer vertellen over onze nieuwe locatie.


De shows zijn deze keer – vrije inloop – dus kom langs en we staan klaar met de lekkerste koffie van het Gooi (BOOT) en muziek voor de ware fijnproevers. Wat wil je nog meer?

met muzikale groet: Michael, Harry & Siem

lotus-rhapsody


VRIJE INLOOP

> vrijdag 15 juli: 13 – 17 uur

> zaterdag 16 juli: 10 – 15 uur

Rhapsody