11 juni – A LOVE SUPREME luistershow

11 juni – A LOVE SUPREME luistershow
ZELLATON Plural luidspreker & CH PRECISION series 10 versterker en nog veel meer moois!

  • > ZELLATON PLURAL luidspreker 
  • > CH PRECISION 10 series versterkers
  • > DöHMANN Helix one MK2 draaitafel 
  • > METAXAS tape recorder

In de serie memorabele albums die thema zijn voor onze luister-shows, het magnum opus van John Coltrane: A Love Supreme. In de vierdelige suite smelten boodschap en muziek samen in een ultieme lofzang aan God, Coltrane’s muze. 
De innerlijk oproep en noodzaak die John Coltrane voelde is tastbaar en hij weet je mee te nemen in zijn muzikale bedevaart. Of zoals Laurens Leurs van DaMusic.be het zegt: ‘Als – A Love Supreme – met je aan de haal gaat, laat het je nooit meer los.’
Muzikaal net zo boeiend als zijn boodschap. En van een enorme invloed op en inspiratie voor muziekliefhebbers en musici. Op eenzame hoogte een mijlpaal in de jazz. 

DE SET

De speakers van Zellaton, de Duitse high-tech-producent, verbazen critici, recensenten en luisteraars met hun realistische en natuurlijke muziekweergave. Geen wonder dat de Zellaton Plural ons best verkochte high-end-luidspreker is. Deze speaker overstijgt alles wat je van een topklasser mag verwachten. De Plural is de jongste telg en met zijn 92dB sensitivity een uit-stekende combinatie met buizenversterkers.

Voor deze show sluiten we ze aan op de mooiste solid-state-versterker die we ooit gehoord hebben: de 10 series van CH Precision. We hebben ze nu zo’n zes maanden in huis en elke keer weer als we ze aansluiten, verbazen we ons. We sluiten ook hun superieure C1.5 CD-speler en DAC aan, maar ook de GRIMM MU1 als music source.

Natuurlijk spelen we ook met het nodige analoge smulwerk van de mooiste draaitafel die we kennen, de Döhmann Helix One MK2 en de Metaxas tape-recorder. Afgemaakt met Schnerzinger field elimination.

Alles bij elkaar een ode aan ònze muze: muziek pur sang!


Reserveer een plek en wij staan klaar met de lekkerste koffie van het Gooi en muziek voor fijnproevers.


DÖHMANN Helix One MK2


CH PRECISION M10 & L10


Zellaton Plural Evo


Grimm-MU1-zwwt-verloop


metaxas 1

lotus-rhapsody


Sessies van circa anderhalf uur.Verplicht aanmelden! 

Maximaal 10 personen per sessie!

zaterdag 11 juni:


AANMELDEN VOOR SESSIE 1: zaterdag 11 juni, 09.30


AANMELDEN VOOR SESSIE 2: zaterdag 11 juni, 11.00


AANMELDEN VOOR SESSIE 3: zaterdag 11 juni, 12.30


AANMELDEN VOOR SESSIE 4: zaterdag 11 juni, 14,30

Rhapsody