13 & 20 augustus SUMMER BREEZE shows 2022

Audio Research I/50

SUMMER BREEZE shows: 13 & 20 augustus

zaterdag 13 augustus

Audio Research, Sonus Faber, Aurelic & Hijiri

Sonus faber Maxima-Amator

VOOR DE THUISBLIJVERS

> Audio Research I50 versterker
> Sonus faber Amator 3 speaker 
> Sonus faber AMATOR Maxima speaker

> Aurelic G2.1 streamer DAC
> Hijiri kabels

We gaan de unieke AR I50 geïntegreerde buizenversterker neerzetten. Audio Research behoort nog steeds tot de absolute top op buizen-gebied en blijft ons verbazen. Ook deze I50 heeft de betoverende high definition-sound en is volledig ontworpen en gebouwd in de VS.

Als speakers sluiten we onze favoriete Sonus Faber speakers aan: de Amator 3 monitor en de Amator Maxima
Tot 12 uur kun je de Amator 3 beluisteren en vanaf 12.30 de Amator Maxima. Geloof ons, dit wordt muzikaal vuurwerk.

Als bron gebruiken we de Aurelic G2.1 streamer DAC. Dit zeer uitzonderlijk klinkende product heeft alles aan boord wat een streamer nodig heeft (inclusief ROON). Je bent geheel vrij maar weet zeker dat het goed klinkt en daar gaat het om.

De draaitafel wordt een verassing…
We bekabelen de set met het Japanse Hijiri


zaterdag 20 augustus

Döhmann 

Döhmann Helix One MK2

MY FAVORITE TUNES

> Döhmann Helix One MK2

Vandaag draait Harry vinyl uit eigen collectie met zijn favoriete draaitafel. Dat belooft wat.

De Helix One MK2 is ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te leveren bij analoge weergave en is het resultaat van jarenlang onder-zoek, ontwikkeling, samenwerking en luisteren door de internationaal befaamde analoog-ontwerper Mark Döhmann en zijn team.

Zo kwamen ze met geavanceerde oplossingen die nog nooit eerder zijn toegepast bij het ontwerp van draaitafels. Onder andere een volledig geïntegreerd Minus K trillingsisolatie-systeem met NSM-technologie (Negative Stiffness Mechanism) en een mechanisch crossover-netwerk om midden- en hoog–frequente trillingen te elimineren. Dus feilloze prestaties in elk omgeving.

De Helix One MK2 heeft een nieuwe, speciaal ontworpen en in Zwitserland vervaardigde motor. De specificaties van Döhmann Audio en de allernieuwste technologie resulteren in een constante koppel-prestatie en stille werking.

De PowerBase vervangt de losse schakelkast van de eerste generatie Helix One-draaitafels en bevat een nieuwe voeding, besturings-software voor de motor en speciale hoogfrequente/RF-absorptiefuncties. De ophanging bevat ook een stabilisator om te voorkomen dat de tafel beweegt tijdens het wissel-en van platen. En dan ook nog een lichtregelsysteem en stroomfiltratiefuncties. Tevens zijn er voorzieningen voor twee toonarmen.

Als resultaat van deze aandacht voor detail, is het geluid superieur in zijn puurheid en realisme. Het is de favoriete draaitafel geworden voor veeleisende audiofiele vinylfanaten over de hele wereld. Een echte referentie voor muzikaal plezier. En wordt alom geprezen als zijnde de top in het topsegment draaitafels. Al met al Harry’s lieveling.

De samenstelling van de verdere set blijft nog even een verrassing.


We zien je graag en staan klaar met de lekkerste koffie van het Gooi en bijzondere muziek voor de fijnproevers.

lotus-rhapsody

_________

13 AUGUSTUS – VRIJE INLOOP

10.00 – 12.00 uur
-> de Sonus Faber
Amator 3

12.30 – 15.00  uur
-> de Sonus Faber
Amator Maxima

 

 

_________
20 AUGUSTUS – VRIJE INLOOP

van 10.00 – 14.00 uur

Rhapsody