Ryan Adams – Live at Carnegie Hall

stage

Dit is absoluut een album dat je moet hebben! Ryan speelt in zijn eentje op gitaar en piano 5 LP’s of 2 CD’s vol, en verveelt dit? Nee, geen seconde! Hij is hier op zijn top en dat in combinatie met de unieke klank van Carnegie Hall. Vele beroemde opnamen uit het verre verleden in Carnegie Hall zijn in de audiowereld bekend, zoals Harry Belafonte, The Weavers en Keith Jarrett. Deze opname met Ryan Adams kun je zo aan dit rijtje toevoegen. Dus absoluut een Amazing Product!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16