de ZELLATON PLURAL EVO

Zellaton Plural Evo show

De ZELLATON PLURAL EVO + SCHNERZINGER


Zellaton PLURAL EVOZellaton is state of the art op het gebied van luidspreker-technologie. Het zijn met de hand gemaakte audiofiele juweeltjes. De Stage en de Reference MKII zijn voor ons en onze klanten bijna onverslaanbaar. Helaas wel met een prijskaartje van meer dan 80.000 euro. 

Nu komt Zellaton na vijf jaar ontwikkeling met een wat betaalbaarder ontwerp: de Plural EVO. Nog steeds veel geld, maar wij durven te beweren dat deze Plural geen concurrentie kent in de prijsklasse van onder 50.000 euro. One of kind dus.

Bijna alle eigenschappen van de duurdere Zellatons zitten ook in deze Plural EVO. Als je zoiets zoekt is dit juweeltje een absolute must hear!


SCHNERZINGER – field elimination

SchnerzingerVan alle innovaties die wij de laatste drie jaar op het gebied van high-end-audio hebben gehoord, heeft dit merk ons het meest verbaasd. Schnerzinger staat voor: field elimination technology. En ja, er zijn andere producten die ook goed presteren, maar Schnerzinger gaat vele stappen verder. Van field elimination protectors, atomic bonding kabels tot ground protectors. 

Alle grote sets die wij de afgelopen 35 jaar hebben aange-sloten, hebben wij met deze producten tot grote hoogte op kunnen stuwen. Tijdens onze demo-shows zijn alle sets voorzien van Schnerzinger-producten. Ook bij onze plaatopnames is Schnerzinger niet meer weg te denken.

Rhapsody