WORD VERPLAATST!!! -29 dec t/m 2 jan: EINDEJAARSSHOW met de MBL 101 X-TREME speakers

Beste mensen!
Gezien de strictere coronamaatregelen die de regering (vanaf 14 december tot 19 januari) hanteert, zijn wij helaas genoodzaakt de MBL shows te cancellen.
De onovertroffen MBL’s blijven nog even bij ons staan dus wij gaan proberen eind januari een aantal shows te plannen.
Je tickets blijven niet geldig, dus je zal je dan opnieuw moeten aanmelden. Dus houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten.
Ondanks alles, feestelijke dagen gewenst!
Alle goeds van het Rhapsody-team.

De – MBL 101 X-TREME speaker – sessies

LINE UP:

  • MBL amps
  • DÖHMANN draaitafels
  • MSB DAC
  • AURENDER – de nieuwe N20 streamer –
  • NAGRA phonotrap
  • SCHNERZINGER kabels en field elimination

EINDEJAARSSHOW: LET’S GO TO EXTREMES

MBL 101X-treme speakerOndanks alle onrust in dit pandemie-jaar is en blijft muziek toch een bijzonder prettige manier om even aan al dat gewoel te kunnen ontsnappen. En zeker als je dat kan doen met een fijne high-end thuisset.

Wij blijven dan ook kleinschalige shows en individuele demo’s verzorgen, alleen al om met een klein gezelschap liefhebbers onze muzikale en audiofiele
honger te kunnen stillen.

We beseffen ons dat we soms sets hebben staan die financieel niet voor iedereen zijn weggelegd. Maar niks leukers dan muziek op zo’n kostbare set met onze klanten te kunnen delen. En wij kunnen door de kennis en ervaring die we hiermee opdoen een kleinere betaalbare set zo finetunen dat deze reusachtig klinkt.

We hebben afgelopen jaar ondanks alle beperkingen toch een aantal succesvolle en bijzondere shows gegeven met ZELLATON, MBL, THRAX, REED, e.a. Dus reden te meer om dit jaar feestelijk af te sluiten met een show met absolute en ongekende gewelde-naren: de MBL 101 X-treme speakers en de MBL-versterkers.

MBL 101 X-TREME speaker

MBL logoSinds dit jaar voeren we MBL omdat we bijzonder verrast zijn door de ontwerpen van Jürgen Reis. Of het nu gaat om instapspeakers, versterkers of DACs, hij weet een unieke drie-dimensionale live-beleving te creëren. Met name zijn 360o-radiaal-speakers zijn uitzonderlijk. Reis is tevens opnametechnicus en gebruikt die ervaring in het ontwerp van de MBL-versterkers, die opvallen door hun ‘rust’ en bijna satijnen klankkarakter. Jonathan Valin (van Absolute Sound) test wereldwijd alle grote systemen en verraste dit jaar met de conclusie dat de MBL 101 X-treme hem de meest echte live-ervaring gaf, die hij ooit hoorde.

Eén ding is zeker: de oliebollen liggen klaar met heel veel fijne muziek. Wees welkom en kom met ons genieten van al dit extreems!
Je moet wel een time-slot reserveren (zie AANMELDEN hiernaast). 

We zien je graag.

De MBL 101 X-TREME –
S E S S I E S:

29, 30 dec & 2 jan:
09.30 – 10.30
11.00 – 12.00
13.00 – 14.00
15.00 – 16.00

31 dec:
09.30 – 10.30
11.00 – 12.00
12.30 – 13.30
14.00 – 15.00

Maximaal 4 personen per sessie!

Rhapsody