De Meridian Ultra DAC

Hier een revolutionaire DAC van Meridian met baanbrekende technologiën zoals 384 kHz/24 bit ultra digitial analogue converter. Naast DSD en DXD heeft deze converter als eerste in de wereld de mogelijkheid om MQA af te spelen.

We kunnen een heel verhaal houden hoe de MQA werkt maar graag verwijzen we jullie naar de website van MQA, www.mqa.co.uk. Wij zijn in ieder geval verbaasd en daardoor super enthousiast hoe het systeem werkt. Op digitaal gebied hebben wij tot nu toe nog niets beter gehoord dan een MQA gecodeerde opname. Naast de kwaliteit die deze DAC weergeeft met MQA behoort deze Meridian tot de crème de la crème van converters.

We hebben niet alleen een show met dit apparaat maar deze is ook vast in ons programma opgenomen. De komende high-end shows zullen wij voorlopig gebruik maken van deze Meridian Ultra DAC. De prijs is € 19.750,-.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16