25 juni: Conquistar luidsprekers + Mola Mola versterkers

Zaterdag 25 juni van 10.00 – 16.00 uur

Deze dag gaan we twee ontwerpen laten horen waarvan de roots in België liggen en dat zijn de Mola Mola versterkers en Conquistar Series 2 luidsprekers. Beide merken hebben bij ons het laatste half jaar een diepe indruk achter gelaten.
De Conquistar luidspreker valt op door een Dipole Ribbon driver die het midden en hoog voor zijn rekening neemt. De integratie met het laag is verbluffend en we kunnen dan ook niets anders zeggen dat deze luidspreker ons compleet verbaasd heeft in kwaliteit.
Mola Mola is al wat bekender in ons programma en diegene die het al gehoord hebben, weten wat voor een hoge kwaliteit deze versterkers te bieden hebben. De combinatie Conquistar en Mola Mola zorgt voor muzikaal vuurwerk.

We sluiten het eerste half jaar dus af met een show met deze twee producten en natuurlijk goede bronnen in analoog, digitaal en tape.
De set bestaat uit Mola Mola Makua voorvesterker (€ 4.890,-), Kaluga eindversterkers (€ 11.800,-) met als optie een phonotrap van € 1.990,- en een DAC van € 5.000,-.
De combinatie Conquistar en Mola Mola zorgt voor muzikaal vuurwerk.
De andere bronnen zijn dr. Feickert draaitafel, Ikeda arm, Kuetsu element en de muziekserver Aurender W20.
Naast dit moois laten we ook originele master tapes horen op een gemodificeerde Studer A80.

Rhapsody