MARTEN + AUDIO RESEARCH: klassiekers

MARTEN + AUDIO RESEARCH > klassieker-show

MARTEN PARKER-serie:
klassieker in de dop

MARTEN Parker Trio speaker

SHOWTIME? DO IT AGAIN?


MARTEN heeft de weg weten te vinden naar Rhapsody. Hun speakers weten al een poos de trommelvliezen van Harry en Michael te raken. Of zoals zij dat zeggen:  flabbergasting!

Marten logotype whiteMarten bewijst de geschiedenis eer door hun luidsprekers te vernoemen naar legendarische musici. Charlie Parker wist in korte tijd jazzgeschiedenis te schrijven. Misschien zal dat ook opgaan voor de reputatie van Martens Parker-serie. 

Hun Coltrane– en Mingus-serie zijn werkelijk een ongekend genot om te beluisteren. Maar de prijzen van deze giganten zijn reusachtig en niet haalbaar voor de meeste van ons. Wij hebben daarom de Parker-serie staan. Daarmee is niet gezegd dat deze goedkoop zijn, ha ha ha…  Maar binnen het prijssegment zijn ze zeer concurrerend en schieten de toppers in deze klasse voorbij.

De serie bestaat uit de Duo voor € 9400 euro per paar, de Trio € 17.950 euro (p.p.) en de Quintet € 26.900 (p.p.).
De Parkers kunnen uitgevoerd worden met een diamanten tweeter waarmee deze modellen tot duizelingwekkende muzikale hoogte reiken.

We hebben al diverse klanten erg blij weten te maken met deze Marten-speakers.

De speakers worden voor deze shows aangesloten in twee verschillende sets op de nieuwe muzikale kroonjuwelen van AUDIO RESEARCH: de buizenversterkers LS28SE en Reference 80SE.


AUDIO RESEARCH: neo-klassieker

Audio-Research-Reference-80S

SHOWTIME? DO IT AGAIN!


Harry verkoopt al meer dan 45 jaar AUDIO RESEARCH. En altijd is het weer uitkijken naar hun nieuwe producten.
Ze komen nu met een geheel vernieuwde lijn en dat is weer lekker ouderwets smullen. Deze Amerikanen behoren nog steeds bij de absolute top op buizengebied.

audio-research-logoDe nieuwe LS28SE en de Reference 80S zijn muzikale kroonjuwelen en weten vele luidsprekers tot grote hoogte te brengen. En jongens wat zjn ze fraai ontworpen!!! Snoepgoed voor het oog.

High Definition is hun slogan en zij weten dit voor 100% en misschien nog wel meer, waar te maken. Verfijning tot in het miniemste detail.

De Reference 6SE voortrap is het mooiste wat ze ooit gebouwd hebben en met de Reference 160S mono-blokken een absolute high-end-referentie. Audio Research bewijst een plaats tussen de allerbesten te verdienen.

Voor deze show gaan we in twee verschillende sets met Audio Research, de MARTEN Parker-serie speakers aansluiten. Die zullen je verbluffen!

lotus-rhapsody

_________We gaan weer shows geven en dit wordt meteen een knaller. Meld je dus snel aan. Wel met tijdvakken van een uur en volgens de geldende Covid-richtlijnen. 

S E S S I E S:

vrijdag 4 juni:

12.00 – 13.00
13.30 – 14.30
15.00 – 16.00
16.30 – 17.30

zaterdag 5 juni:

09.30 – 10.30
11.00 – 12.00
13.00 – 14.00
14.30 – 15.30

Maximaal 6 personen per sessie!


AANMELDEN VOOR EEN SESSIE

Rhapsody