Mark Levinson: on top again!

Mark Levinson: on top again!

Mark Levinson No.5805 geintegreerde versterkerDAC

  • Nieuw No 5805 intregated amp digitaal en analoog € 9190
  • Nieuw No 5101 streaming SACD-speler en DAC € 5990
  • Nieuw No 5206 pre amp inclusief DAC € 9995
  • Nieuw No 5302 power eindversterker € 9995

Mark Levinson is misschien wel de meest gerenommeerde naam in de wereld van high-end-audio. In de jaren 70 en 80 schreef hij geschiedenis met revolutionaire en supermuzikale producten die ver boven de rest uitstegen.
Een ander merk uit die tijd was Audio Research. Voor Harry waren deze merken een absolute muzikale natte droom.

logo mark levinsonVele grote namen die lang op de markt zijn, kennen echter hoogte- en dieptepunten. Maar Levinson heeft zijn glans weer weten te hervinden door nu met een serie producten te komen waarmee ze hun roem weer helemaal waar weten te maken. Ze komen uit de koker van de geniale Todd Eichenbaum.
Todd heeft voor PassLab en Krell vele top designs ontwikkeld. Voor Mark Levinson heeft hij zich allereerst verdiept in de geschiedenis van de ontwerpen van Mark en Tom Colangello. Tom was de hoofdontwerper bij het beroemde Mark Levinson.

mark-levinson-5302

Toen Harry en Michael de set hadden aangesloten met deze geweldige producten en hoorde spelen, keken ze elkaar aan met een blik van verstandhouding: Mark Levinson is back to stay!

Ook met DAC aan boord, maar nog steeds met hun superieure gepatenteerde discrete pure path techniek van vroeger. Dus trouw blijven aan de legacy van compromisloos geluid, met muzikale zuiverheid als leidend principe.


Deze 4 nieuwelingen staan momenteel bij ons opgesteld. Bel ons als je interesse hebt.

lotus-rhapsody
_________
  • Kom langs in onze winkel om onze merken en producten live te ervaren.
  • Je bent welkom op onze luistershows (houd onze agenda in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief).
  • Of maak een afspraak.

CONTACT

bericht
Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16