Audio Research REF6 voorversterker en Audio Research REF3 phonotrap

Al meer dan 40 jaar verkoop ik Audio Research en vanaf het prille begin ben ik ook verslaafd aan dit merk. Beroemd zijn de voor- en phonoversterkers van Audio Research. Ik vergeet nooit meer de komst van de AR SP6, wauw was dat. Vele jaren later verschoof mijn idee compleet hoe hoog het niveau van een voorversterker kon zijn met de AR SP10. William Z. Johnson behoorde tot de grootste audiodesigners in onze tijd. Zoals we weten, is William al niet meer onder ons maar het team van AR wist ons ook te verassen met de REF5 SE wat compleet door het team ontwikkeld is.

Nu wordt de REF5 SE opgevolgd door een REF6 en na 700 uur ingespeeld te zijn, krijg ik weer het gevoel dat er iets bijzonders is gemaakt en dit gevoel is niet alleen bij mij maar ook bij Michael (nieuwe referentie?). De REF6 linestage kun je combineren met de REF3 phonostage. De REF3 is een zeer geavanceerde voorversterker waarbij elke instelling voor het element mogelijk is. Na lang luisteren kunnen we zeggen dat dit één van de meest fraaie voorverterker is die wij kennen. En wat is het heerlijk om deze 2 producten in ons pakket te hebben, dus ja absoluut Amazing Products.

 

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16