9 juni: Spirit Connection Full-Moon-klankconcerten

Spirit Connection Full-Moon-klankconcerten

vrijdag 9 juni om 20.00 en 23.30 uur

Volle-Maan-klankconcerten in de prachtige Grote Kerk te Weesp

Diegenen die ons kennen en in ons pand geweest zijn, weten dat Spirit Connection ons nevenbedrijf en bovenbuur is. Met Spirit Connection ligt onze focus op klank en het effect ervan. We organiseren onder andere gongbaden, concerten, klankmeditaties, massages, soundyoga, enzovoort. Maar we verkopen ook gongs, klankschalen, stemvorken en meer. Kijk maar eens op de website www.SpiritConnection.nl.

Negen juni geven we twee unieke ligconcerten in Weesp. Naast klanken en boventonen hebben we diverse musici uitgenodigd voor een meditatieve reis door de wereld van klank en muziek. De bezetting, naast onze 30 gongs, klankschalen en boventoon-instrumenten, is als volgt:

Aleksandra Anisimowicz – sopraan en piano
Mickey Wagner
– vocal
Bas Borkus
– vocal
Joost van Loon
– vocal
Pieter Bodewits
– vocal
Michael Telapary
– Indianen-fluit
Hans Karssen
– didgeridoo
Djoeke Klijzing
– cello
Fons Brouwer
– groot orgel
Siem Ranoesetiko – percussie
Frans de Rond – soundscapes
Spirit Connection
– gongs, kristal, boventoon-instrumenten

Tracteer jezelf op een compleet andere ervaring dan je gewend bent. Een spel van stilte, geluid, klank en muziek met een bijzonder effect op jezelf. Je snapt dat we dit graag aanbevelen en met je willen delen.

Voor mensen die niet kunnen liggen, is het altijd mogelijk om dit concert zittend bij te wonen. Tevens is er een invalide-ingang in de kerk. Het concert duurt ongeveer 1,5 uur.

Wil je meer informatie of tickets kopen zie: www.SpiritConnection.nl/concerten

 

Rhapsody