8 November: Pink Floyd – The Endless River

De eerste persrelease van het nieuwste album van Pink Floyd – The Endless River – vindt plaats bij Rhapsody! Wij zijn trots dat Warner Music ons benaderd heeft voor deze presentatie en natuurlijk zijn wij zelf gruwelijk nieuwsgierig hoe al dit moois gaat klinken. Op vrijdag 31 oktober is de gehele pers van de Benelux bij ons om via een superset dit voor het eerst te horen. Tot aan vrijdag 7 november, de releasedatum, zijn er diverse sessies voor genodigden van Warner en op zaterdag 8 november van 11.00 tot 15.00 uur zullen we u al dit moois laten horen, zowel digitaal als analoog en 5.1, op natuurlijk een te gekke high-endset.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16