15 November: Primare & TAD

Deze dag staat in het teken van de nieuwe referentie versterkers van Primare, de PRE60 voorversterker en de A60 eindversterker. Met deze volledig digitale versterkers (inclusief DAC en streaming) heeft Primare een stap voorwaarts gezet. De technische hoogstandjes zijn te veel om op te noemen maar muzikaal is het een nieuw wonder. Wij gaan u deze unieke set laten horen op één van de mooiste luidsprekers van dit moment de TAD Evolution One. Als bron gebruiken we de Aurender W20 en de Project Kiseki combinatie analoog.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16