5 & 6 april | RHAPSODY-SHOWS | Superieur analoog met: THIELE & HSE SWISS + MARTEN Mingus Quintet 2, CH Precision en Schnerzinger

RHAPSODY - Zen & the art of ANALOGUE - shows:

5 & 6 april – 3 sessies


Twee dagen gewijd aan
superieur analoog genieten.

met:
HELMUT THIELE & HSE SWISS 

+ MARTEN Mingus Quintet 2, CH Precision en Schnerzinger

 

THIELE

Helmut Thiele de visionaire vader van onder andere de Thorens Reference en vele anderen iconische creaties, komt exclusief naar Rhapsody met zijn Thiele draaitafel en arm. Hij zal bij ons lezingen verzorgen en uiteraard demonstreren we die unieke draaitafel met tangentiale arm.

Naast onze Döhmann is deze draaitafel  het meest muzikale ontwerp die wij als analoog-freaks hebben gehoord. Telkens weer verbaast ons de vlekkeloze stilte in de weergave, wat resulteert in een perfecte audio-afbeelding. Helmut Thiele bewijst telkens weer dat hij qua ontwerp-filosofie en zijn adembenemende producten bij de absolute top behoort.

 

HSE SWISS

Robert Huber de ontwerper van misschien wel de stilste phono-stages, is zeker geen onbekende. Als voormalig hoofddesigner bij Studer en met talloze patenten op zijn naam, waaronder zijn unieke microfoon-voor-versterkers, staat hij bekend om zijn compromisloze producten met de meest hoogwaardige compo-nenten. Robert Huber vertegenwoordigt simpelweg het summum van het audio-vakmanschap. Met HSE SWISS voert hij zijn eigen boutique-merk waar met de gebruikelijke Zwitserse pre-cisie wordt ontwikkeld en geproduceerd. 

 

Wij presenteren twee modellen:

De Masterline 7 reference phonostage met een ongelofelijke signaal-ruisverhouding van maar liefst -144 db en instelbaar voor elk element. 

De Referenceline 7 is een phonostage en preamp met dezelfde hoogwaardige kwaliteit .

Als vinyl-liefhebbers zijn we er trots op om de twee mooiste phonostages die verkrijgbaar zijn in huis te hebben: de CH Precision en deze unieke HSE SWISS.

De set waarmee we gaan demonstreren bestaat verder uit de MARTEN Mingus Quintet 2 luidsprekers en CH Precision versterkers met Schnerzinger bekabeling en field elimination.

 

Geef je oren de kost en reserveer een plek voor één van onze shows en oordeel zelf.

 

We zien je graag en de koffie staat klaar!


 – Harry & Michael –

 

Meld je aan via: TICKETS.

Rhapsody