4 & 5 november- IN A SILENT WAY show

4 & 5 november - IN A SILENT WAY show

THRAX

Unconventional state of the art audio components

THRAX LIBRA tube amp

‘In a silent way’ was de stepping stone voor Miles’ elektrische periode en opmaat voor zijn legendarisch ‘Bitches Brew’ en de jazzrock als genre.
Miles Davis begreep als geen ander het belang van stilte. Stilte is de achtergrond van muziek, alles komt eruit voort. Niet de stilte als niks, maar als iets diepers, het (nog) niet voorstelbare.  Als je stilte begrijpt en voelt dan is er muzikaliteit die raakt.

Over deze stilte praat Rumen, eigenaar van Thrax. Hij ontwerpt vanuit deze visie en je vindt het terug in al zijn ideeën en producten.
Hij heeft diepgaand historisch onderzoek gedaan naar de meest geavanceerde ontwerpen en technieken. Hij bouwt daarop voort met innoverende concepten en maakt van Thrax een verhaal apart: onvergelijkbaar, one of a kind, of het nu gaat over klankkwaliteiten of over constructie en design.

SPARTACUS & LIBRA

Misschien wel de meest geavanceerde buizenversterkers die te koop zijn.

THARX Spartacus tube ampZe zijn beide gebaseerd op de 300B van Western Electric. Deze THRAX-meesterwerken laten zien hoe creatief denken en een klassiek ontwerp samengaan en meer zijn dan een optelsom van componenten.

Wij gaan het je laten horen op 4 en 5 november bij ons in Hilversum. Met Schnerzinger-bekabeling sluiten we ze aan op de Zellaton EVO PLURA en MSB DAC. 


De shows zijn deze keer – vrije inloop – dus kom langs en we staan klaar met de lekkerste koffie van het Gooi (BOOT) en muziek voor de ware fijnproevers. Wat wil je nog meer?

met muzikale groet: Michael, Harry & Siem

lotus-rhapsody


>  op 8 & 9 oktober kun je tijdens het DUTCH AUDIO EVENT het hele Thrax systeem horen: Orpheus phono, Maximinus DAC, de LYRA SE & Basus luidsprekers.
Frank Vermeylen van Very Fine Solutions en Rumen Artarski van THRAX geven demo’s.

Rhapsody SHOWTIME – 4 & 5 november
– vrije inloop –
-> vrijdag van 13 tot 16 uur
-> zaterdag van 10 tot 15 uur

Share this post
Rhapsody