29 augustus Rhapsody anderhalvemeter sessies: ESTELON show

29 augustus: ESTELON show + Primaluna, Trafomatic, Aurender, Grimm, Reed, SME en vd Hul

Estelon is één van die luidsprekerproducenten die je alleen maar kan beschrijven als wereldklasse. Ze vallen op door hun unieke en sierlijke vormgeving en al snel zou je kunnen denken dat de vorm belang-rijker is dan inhoud. Maar bij Estelon is niets minder waar, bij hen is het principe van ‘form follows function’ leidend. Het organische design is een logisch gevolg van het technische ontwerp. Wij zijn al lange tijd diep onder de indruk van de ontwerpen van Alfred Vassilkov. Wat kan je ook anders verwachten uit het land van Arvo Pärt.

Tijdens deze shows laten we twee modellen horen.
> De Estelon XB diamond versterken we metTrafomatic buizenversterkers en wel de Tara reference preamp en de Pandora monoblokken. De unieke music player van Grimm, de Discrete DAC van MSB en de Synergy-draaitafel van SME.

Estelon YB speakers> De kleinere Estelon YB sluiten we aan op het Nederlandse PrimaLuna. Onlangs heeft Absoluut Sound deze EVO 400P preamp uitgeroepen als het beste wat er in zijn prijsklasse te koop is. Als eindtrap gebruiken we de EVO 400A. We gebruiken Aurender als digitaal snoepgoed en Reed draaitafel en vd Hul Grail phono stage als analoog speelgoed.


Dus wees erbij en meld je via de knop hiernaast aan (verplicht).


We staan weer klaar met fijne muziek en de lekkerste koffie van het Gooi!
We zien je graag.

ESTELON – S E S S I E S:

zaterdag (29 augustus):
09.30 – 10.30
11.00 – 12.00
12.30 – 13.30
14.00 – 15.00

Maximaal 7 personen per sessie! 

Share this post