12 september Rhapsody anderhalvemeter sessies: MBL radialstrahler show

MBL radialstrahler show

12 september: MBL radialstrahler show

– powered by Dan D’Agostino, Döhmann, NADAC, vd Hul, Schnerzinger, MSB en Grimm

We vonden het wel weer eens tijd voor een show met hard core high-end-stuff. 

MBL 101E MKIIWe beginnen met een exquise aanwinst in ons assortiment: de MBL 101 E MKII speakers. Deze luidsprekers zijn ontworpen en gemaakt als radialstrahler, dat wil zoveel zeggen als een speaker die zijn geluid in 3600 weergeeft. De live-ervaring die dit genereert is ongekend en een must hear voor al onze Rhapsody-muziekminnaars. Dus grijp je kans tijdens deze show.

De relatie tussen Harry en DAN D’AGOSTINO gaat terug tot de eerste KRELL KSA 50. Rhapsody was er dan ook als eerste bij toen Dan een nieuw bedrijf startte onder zijn eigen naam. Al vele klanten hebben we blij weten te maken met zijn briljante versterkers.
Voor deze show gaan we de Progression voor- en eindversterker aansluiten op de MBL 101 E MKII, een combinatie om van te smullen.

Als front end hebben we de superieure MERGIN+NADAC player+power+clock-trio. Voor het analoge signaal draaien we met de DOHMANN Helix 2 draaitafel met FUUGA element en de Grail phonotrap van VD HUL. Bekabeling en field elimination komt van SCHNERZINGER.

IN ONZE TWEEDE LUISTERRUIMTE plaasten we de MBL 116F speaker met Dan D’Agostino Progression integrated met SME draai-tafel, vd Hul Grail en GRIMM music player in combinatie met de The Discrete DAC van MSB.

Kom genieten van deze fijnproeversshow.


We staan weer klaar met fijne muziek en de lekkerste koffie van het Gooi! Je moet wel een time-slot reserveren (zie AANMELDEN hiernaast).

We zien je graag.

MBL – radialstrahler –
S E S S I E S:

zaterdag (12 sept):
09.30 – 10.30
11.00 – 12.00
12.30 – 13.30
14.00 – 15.00

Maximaal 7 personen per sessie! 

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16