27 januari: Rhapsody introduceert Zellaton en Schnerzinger

zaterdag 27 januari van 10.00 – 16.00


RHAPSODY introduceert ZELLATON STAGE

Zellaton Stage speakers

Zoals jullie weten zijn we altijd op zoek naar de pareltjes in de high-end. Vele schitterende producten hebben we in de laatste 30 jaar als eerste in de schijnwerpers gezet. Een echte ‘oorwurm’ van de afgelopen jaren is het Duitse merk Zellaton. We hebben nu besloten om dit waanzinnige merk naar Nederland te halen. Niet alleen omdat het technologisch (het meeste lichte diafragma wat er bestaat) maar vooral ook muzikaal voor ons een bijzonder grote aantrekkingskracht heeft. Als eerste uit de reeks gaan we de Zellaton Stage laten horen. A must hear!


SchnerzingerRHAPSODY introduceert SCHNERZINGER

Electro-smog zoals electromagnetische en hoogfrequente verstoringen hinderen de ultieme muziekweergave van onze gekoesterde high-end-installaties.
Schnerzinger heeft hiervoor oplossingen ontwikkeld die we wij de meest revolutionaire innovaties van de afgelopen tijd vinden. Het effect valt niet te beschrijven en dat gaan we dus ook niet doen. Kom het ervaren!

Tijdens deze show introduceren wij ook de Schnerzinger-bekabelingen met ‘atomic bonding’ en ‘giga-pulstechno­logie’. Zellaton-speakers maken gebruik van deze technieken.

Als toegift hebben we nog een paar zwaargewichten. Ze kosten wat, maar dan heb je ook wel wat. We gaan de ZELLATON LEGACY neerzetten in combinatie met de NAIM STATEMENT versterker. En als primeur misschien wel de allermooiste DAC, de MSB SELECT DAC II met UMT V-transport.

En natuurlijk als draaitafel onze TechDas met ook als primeur twee audiofiele juweeltjes; de superieure REED 5T tangentiaal-arm en het compromisloos klinkende GRADO EPOCH MM-element.

Het wordt weer een bijzondere luistershow, dus gezellig als je langskomt.
Michael, Harry & Gerard ontvangen je graag met muziek en onze ‘echte’ Profitec-800-koffie.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16