24 februari: Rhapsody introduceert SOULUTION 3-series

zaterdag 24 februari van 10.00 – 16.00


RHAPSODY introduceert SOULUTION 3-series

Tijdens deze show presenteren wij de nieuwe Soulution 3-series. Deze bestaat uit de 330 integrated amplifier en de 325 pre-amplifier. Beide zijn optioneel te configureren met een DAC en een phono-board. En tot slot de 311 eindtrap.

Muzikaal en technisch staat het Zwitserse Soulution aan de top van het high-end-spectrum. Steeds weer weet het merk ons te verbazen en zeker met deze instapserie. Gunstige prijzen voor superieure klasse. Deze juweeltjes gaan we  jullie laten horen in een tweetal supersets.
Zorg dat je erbij bent!


onze SOULUTION supersets:

De Soulution 3-series  gaan we laten horen met een paar prachtige speakersets uit ons assortiment.

De 325 preamp en de 311 poweramp gaan we combineren met de SONUS FABER AMATI HOMAGE. De 330 integrated met de TAD MICRO EVOLUTION. Beide speakers zijn een ‘must hear’.

We gaan de sets bekabelen met AUDIOQUEST en gebruiken de electro-smog-conditioners van SCHNERZINGER. En natuurlijk gaan we als bron zowel analoog (vinyl en mastertapes) als digitaal spelen.

  

           Schnerzinger          

Het wordt een gezellige luistershow, waarbij je onder de indruk zult zijn van de muziek en apparatuur. Michael, Harry en Gerard weten daar als gastheren en barista’s voor te zorgen.
We zien je graag!


2018 betekent 30 jaar Rhapsody in ons honderdjarige pand.
We gaan dit speciale jubilieum feestelijk vieren.
Zodra onze plannen duidelijk zijn, laten we dit weten.
Hou ons in de gaten!

SaveSave

Rhapsody