26 maart MEET RHAPSODY luistershow

26 maart MEET RHAPSODY luistershow


TRAFOMATIC ‘Rhapsody’
geïntegreerde buizenamp

We zijn trots… nee, HARDSTIKKE TROTS!!! Er is een state-of-the-art buizenversterker naar ons vernoemd: de Rhapsody!
Op voorhand al het paradepaardje van de serie uitzonderlijke Trafomatic buizenversterkers.
Rhapsody heeft zich 45 jaar hardgemaakt voor wat echte high-end betekent en hoe je een audio-set kan laten excelleren. Rhapsody is dan ook altijd de plek waar de liefde voor muziek en audiofiele fijnproeverij elkaar kruisbestuiven. 

Al die inspanningen worden nu door Trafomatic bekroond door onze naam aan een bijzonder product te verbinden. Voor ons weer een extra impuls om op ons muzikaal DNA te blijven koersen. En te zorgen dat de ware liefhebbers ons weten te vinden. 

Maar genoeg borstklopperij en over naar waar het echt om draait: de sublieme TRAFOMATIC Rhapsody.
Een muzikaal pareltje met een 20 watt triode-schakeling die zorgt voor veel ‘headroom’ en zich uitstekend leent voor vele high-end speakers. Al met al een technische en uiterlijke schoonheid waar je erg gretig van wordt.
Wij sluiten hem aan op de prachtige Ktema speakers van FRANCO SERBLIN. Een topper met een ‘laag’ dat werkelijk uniek is in z’n klasse en met een perfect stagebeeld.
Als we dat combineren met de GRIMM MU1, de NAGRA Classic en de set bekabelen met HIJIRI kunnen we echt spreken van een droomset. Het Japanse HIJIRI is wat ons betreft de ontdekking van 2021 met name om hun organische klankbeeld. 

De set:

  • > TRAFOMATIC ‘Rhapsody’ geïntegreerde buizenamp
  • > FRANCO SERBLIN Ktema speakers
  • > REED draaitafel en toonarm met NAGRA Classic phono
  • > GRIMM MU1 music streamer met NAGRA Classic DAC
  • > HIJIRI bekabeling

Reserveer een plek en wij staan klaar met de lekkerste koffie van het Gooi en muziek voor fijnproevers.

lotus-rhapsody


Sessies met tijdvakken van een uur.
Verplicht aanmelden!
 

S E S S I E S:

zaterdag 26 maart:

Maximaal 8 personen per sessie!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16