2021: ALL ALONG THE WATCHTOWER

ALL ALONG THE WATCHTOWER

lotus-rhapsody


There must be some kind of way outta here

Said the joker to the thief

There’s too much confusion

I can’t get no relief


Beste mensen

Deze bekende openingszinnen schreef Bob Dylan in 1966 herstellend van zijn motorongeluk in Woodstock. Jimi Hendrix bewerkte het nummer op eigen wijze en maakte het legendarisch.

And the wind began to howl

All along the watchtower…

Altijd leuk om zo’n klassieker tijdens deze periode van het jaar met jullie te delen. Even een moment van onverdeelde saamhorigheid. Die verbinding door muziek kent elke muziekliefhebber maar al te goed. De schoonheid van de kracht van muziek.

THE SHOW WILL GO ON…

We willen ook komend jaar weer de leukste muzikale high-end huiskamer van Nederland zijn en een bruisende ontmoetingsplaats bieden waar muziekliefhebbers en audiofijnproevers graag komen en zich thuis voelen. Waar alles draait om de liefde voor muziek. 


TOT SLOT

Blijf vooral gezond! Fijne & vredige dagen gewenst met vooruitzicht op een mooi en muzikaal 2022!

Harry, Michael, Siem, Gwen & Frans


If there is something to be changed in this world
then it can only happen with MUSIC!

– Jimi Hendrix


Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16