17 & 18 maart: Nature of Sound (Soulution, Magico, TechDas, Dr Feickert, MIT, Audioquest en dCs)

vrijdag 17 maart van 13 – 17.00 uur en zaterdag 18 maart van 10 – 16.00 uur

• Soulution, Magico, TechDas, Dr Feickert, MIT, Audioquest en dCs 

Twee dagen muzikaal vuurwerk! Magico met de ongeëvenaarde M3 en de nieuwe S3 MK2. Beide aangestuurd door versterkers van het prachtige Zwitserse Soulution. Je zult kennismaken met hun specta­culaire 760 DAC en de 755 Phonotrap. Met deze producten heeft Soulution-ontwerper Girile zichzelf overtroffen en dat lees je ook wereldwijd in de gerenomeerde audio-bladen.
Wij kunnen niet anders dan ervan te smullen!

Om al dat moois te laten horen gebruiken we tijdens deze dagen de TechDas-draaitafel met Graham-arm en Koets-element.
Op de S3 MK2 met de Soulution amps spelen we met de dCs Rossini DAC/CD player en Dr Feickert-draaitafel met Ikeda-arm. En alles is bekabeld met MIT en AudioQuest.

Om het nog leuker te maken, zijn de mensen van Magico en de ontwerper van Soulution, Cyrill Hammer aanwezig om vragen te beantwoorden.

Dus het worden twee fijne luisterdagen. De koffie wordt door ons vers voor je gemaakt. Dus wees welkom en overtuig jezelf!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16