11 maart: Sonus Faber HOMAGE (Sonus Faber, Naim, EAT, Audioquest)

Sonus Faber Hommage tradition

zaterdag 11 maart van 10 – 16.00 uur

• Sonus Faber Homage Tradition 

De Homage Tradition series is een ode aan de ‘looks & lines’ waarmee Sonus Faber zijn producten zolang al vormgeeft. Deze totaal vernieuwde serie is een Italiaanse oogappel qua design maar ook technologisch vooruitstrevend.

Wij zijn al vele jaren dealer van Sonus Faber en zijn muzikaal verrast door de vooruitgang in deze Homage Tradition lijn .

We hebben de Amti Tradition, Serafino Tradition en de Guarneri Tradition vast in ons assortiment en zijn tot nu de eerste in Nederland die de complete Tradition-lijn voert en in de winkel heeft staan.

Wij gaan deze zaterdag de Amati Tradition laten zien en horen. Ze gaan aangestuurd worden door de Naim 282 voortrap, DR 300 eindtrap, Naim Phonotrap, Naim NDSstreamer en de Naim Core-opslag. De EAT reference draaitafel zorgt voor de analoge input en alles is met AudioQuest bekabeld.

Wij gaan er weer een muzikaal feestje van maken.

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16