TAD Evolution One TX

TAD EVOLUTION 1 TX

TAD Evolution One TX
De fusie van fysieke schoonheid en ultieme akoestische perfectie uit Japan

Deze langverwachte TAD-vloerstaande luidspreker met CST- en Bi-directionele ADS-poort kon niet uitblijven.
De combinatie van Double Woofer, ADSen CST midrange tweeter driver zorgen voor een vloeiende bas en een natuurlijke frequentiespreiding met een bijzonder gedetailleerd akoestisch ruimtebeeld en een hyperrealistisch klankspectrum.

CST driver: Muziek met al zijn oorspronkelijke helderheid

De E1TX maakt gebruik van TAD’s micro CST (Coherent Source Transducer) exclusief ontworpen voor een uitzonderlijk natuurlijk geluid. Deze 9 cm micro-driver werd oorspronkelijk gebruikt in de veelgeprezen TAD Micro Evolution One-serie.

Zoals alle TAD CST-drivers, zijn de midrange en tweeter coaxiaal geplaatst zodat ze elkaar aanvullen om  optimaal akoestisch ruimtebeeld met minimale audio-interferentie te bereiken.

Het lichte maar toch zeer stijve beryllium wordt gebruikt voor het tweeter-diafragma, wat bijdraagt ​​aan het vermogen van de CST-driver om een ​​uitstekende en stabiele bronlocatie te leveren met een natuurlijke reproductie van het geluidsbeeld in een bandbreedte van 420Hz tot 60kHz.

Behuizing: het bas-fundament ontwikkeld door geavanceerde techniek en ambacht

De Bi-directionele ADS (Aero-Dynamic Slot)-poort werd voor het eerst geïntroduceerd in TAD’s Compact Evolution Oneen is een innovatieve benadering voor het bereiken van krachtige basweergave.

De unieke spleetvormige poorten worden hier voor het eerst toegepast in een vloerstaande speaker. Ze zitten laag en dicht bij de vloer om lekkage van de staande golven te minimaliseren en voor natuurlijke basweergave. Zowel links als rechts zitten cirkelvormige uitlopende openingen aan de voor- en achterkant van de behuizing.

Deze symmetrische front-back, links-rechts constructie in combinatie met de lage, sleufpositie elimineert ongewenst geluid uit de poort en vermindert staande golven in de behuizing.

Gecombineerd met de organische vorm van de mooi afgewerkte kast, is de E1TX een akoestisch en visueel kunstwerk dat in staat is om een ​​rijk en krachtig geluidsveld te produceren die geest en zintuigen weten te vervullen.

Prijskaartje: 24.900,00 euro per paar.

Rhapsody