Geen Mainstream Maar High-End Stream

High-End Audio is toch iets anders dan een PC of een Mac Mini met (draadloze) luidsprekers. Een goed klinkende DAC/Streamer geeft een klankkleur en beleving die zijn weerga niet kent.

Hier een aantal DACs, waarvan een paar met streaming mogelijkheden, die wij muzikale hoogstandjes vinden in de digitale techniek.

De dCS Rossini en Vivaldi met Clock is voor ons de referentie, gevolgd door de Moon 780D en de Chord Dave DAC. Deze laatste twee blinken uit in hun prijs-kwaliteitverhouding. In de meer toegankelijke prijsklasse staan de Chord Hugo TT DAC en de Moon 280 en 380 DSD DACs hoog in het vaandel. Naim Audio uit Engeland biedt eigenlijk de meest totale muzikale oplossing met streaming.

Al deze producten hebben we vast in ons programma staan. Heb je interesse? Maak een afspraak!

Share this post
Rhapsody

NIET VERGETEN: BELLEN voor bezoek​

Beste Rhapsody-vrienden en vriendinnen, we gaan het anders aanpakken. Als je voortaan langs wil komen, vragen we je van te voren even telefonisch een afspraak te maken. We zijn regelmatig bij klanten en soms is er dan geen bezetting in de winkel. Niks vervelender dan voor een dichte poort te staan.

Dus als je langs wil komen voor apparatuur of een kop koffie of even over muziek kletsen, laat het van te voren weten. Spontaan langskomen kan ook nog steeds, maar bel dan even en check of er we er zijn. We zijn telefonisch altijd goed bereikbaar.

> HARRY: (06) 144 76 010 

> MICHAEL: (06) 547 803 16